Dagstur til Austevoll

Vår pensjonistgruppe vil invitere til dagstur til Austevoll

Dato: 07.06.18 kl. 0830

Avreise fra Flotmyr 7. juni kl. 08.30 med Busstur as. Turen går mot Sveio og videre nordover via Trekantsambandet og til Stord. Vi gjør et stopp i Leirvik for shopping m.m. før vi fortsetter til Sandvikvåg.

Fra Sandvikvåg tar vi ferge til Austevoll. Austevoll består av 667 småkuperte øyer og holmer. Vi blir møtt av lokal guide som tar oss med på rundturen her ute i havgapet. Vi kjører langs Langenuen, med sin vakre kystnatur. Her møter vi også på «villsauen» som er en gammelnorsk sauerase som har levd på norskekysten i mer enn tusen år. Neste stopp blir Bekkjarvik Gjestgiveri hvor vi får servert fiskesuppe med brød(påfyll).

Hjemturen blir med ferge til Sandvikvåg, over Stord og ankomst Haugesund ca. kl. 18.00.

Påmelding seinest 30.mai 2018 til: Karen Syvertsen, mobil 909 25 395 / Karen L. Fahlvik, mobil 978 92 833.

Egenandel for Fagforbundets medlemmer: 500kr.

Bli med oss på dagstur til Austevoll

Be the first to comment on "Dagstur til Austevoll"

Legg inn en kommentar